فاصله گذاری اجتماعی ، برای اغلب مردم یک اصطلاح جدید است. به طور کلی، به معنای محدود کردن روابط فرد با افراد دیگر به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ می باشد. اظهارات فردی در این مورد متفاوت است و اغلب در حال تغییر است که می تواند سردرگم کننده باشد.

اگر بچه های کوچک داشته باشید، با توجه به مکانی که زندگی می کنید فاصله گذاری اجتماعی چه شکلی باید باشد؟ دراینجا به تعدادی از سوالات متداول پاسخ خواهیم داد.

آیا می توانیم همراه با کودکانمان از خانه بیرون برویم؟

بله. وقتی فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید نیازی به ماندن در خانه نیست. اگرچه، اینکه محلی که می خواهید بروید را باید با دقت انتخاب کنید. به پیاده روی بروید، به پارک هایی که لوازم بازی ندارند بروید و از تجمعات دوری کنید. هدف این است که سعی کنیم تا از فضاهای مشترک که دیگران هم از آن استفاده می کنند بپرهیزیم مثل تاب ها، چون ممکن است قبل از ما افراد زیادی به آن دست زده باشند.

فاصله گذاری اجتماعی برای والدین و کودکان

آیا اجازه داریم به دیدن پدربزرگ مادربزرگ ها و بستگان برویم؟

حتی اگر آنقدر خوش شانس باشید که بزرگترهای خانواده تان در سلامت کامل باشند، توصیه می کنیم که از این ملاقات ها پرهیز کنید. ما می دانیم که بچه های کوچکتر ممکن است به ویروس هایی مبتلا باشند که به آسانی آن را به دیگران انتقال دهند مثل کووید ۱۹.
بچه ها و مادر بزرگ پدر بزرگترها را از هم دور نگه دارید تا مطمئن شوید هیچ کدام مریض نمی شوند. می توانید روزانه از طریق تماس تصویری با هم ارتباط بگیرید.

از خانواده تان بخواهید تا عکس هایتان را به صورت مجازی ببینند یا از کودکان بخواهید در تماس تصویری برای مادر بزرگشان آواز بخوانند. ارتباط داشتن مهم است و یکی از سخت ترین قسمت های آن فاصله گذاری اجتماعی است.

می توانیم برای کارهای ضروری بیرون برویم؟

بله. خریدهای ضروری، همانند رفتن به خوارو بار فروشی، اهمیت دارد. تا جایی که می توانید کمتر بروید. چرخ خرید خود را تمیز کنید و دست هایتان را موقع ورود به مغازه ضدعفونی کنید. وقتی در مغازه هستید گوشی موبایل تان را جایی بگذارید که مجبور نشوید به آن دست بزنید که آلوده شود. اگر امکان دارد، بچه هایتان را در خانه بگذارید. کارهای غیر ضروری همانند رفتن به فروشگاه های بزرگ و تفرجگاه ها را برای زمان دیگری بگذارید.

پیشگیری از کرونا در کودکان

چطور با پزشک متخصص اطفال کودک خود ارتباط بگیریم؟

پزشکان بسیار سخت کار می کنند تا مطمئن شوند محیط کارشان برای زمانی که شما کودکتان را به آن جا می برید امن باشد. خیلی از آن ها از سیستم ویزیت از راه دور استفاده می کنند. سیستمی که در آن از تلفن همراهتان به طور مجازی با پزشکان ارتباط برقرار می کنید. خیلی از آن ها این اجازه را به شما می دهند تا در ماشین بمانید تا زمانی که بتوانند کودک شما را ویزیت کنند. همه ی مطب ها اینطور نیستند اما به طورکلی، پزشکان تلاش بیشتری می کنند تا نوزادان شما برنامه ی سلامت شان را دریافت کنند.

اطلاعات مطب پزشک اطفال خود را در شبکه های اجتماعی و همچنین وبسایت آن ها را دنبال کنید تا تغییرات برنامه شان را متوجه شوید. هر زمان که ممکن است، تنها کودکی که لازم است ویزیت شود را به مطب ببرید.

اگر کودکمان مریض شد باید از رفتن به متخصص اطفال منصرف شویم و مستقیما به اورژانس مراجعه کنیم؟

نه. مگر اینکه نیاز به فوریت های پزشکی باشد در غیر اینصورت ابتدا با مطب پزشکتان تماس بگیرید. آن ها می توانند به شما کمک کنند تا به اورژانس نروید که خطر ابتلای کل خانواده به بیماری کووید ۱۹ یا دیگر بیماری ها را کاهش می دهد.

نتیجه گیری

  •  می توانید فاصله گذاری اجتماعی را با کودکان خود اجرا کنید.
  •  به سفرهای غیرضروری نروید.
  •  از رفتن به زمین های بازی و استفاده از لوازم اشتراکی بپرهیزید.
  •  برنامه های پزشک خود را چک کنید تا تغییرات برنامه هایشان را بدانید.

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید