نوزادان هنگامی که شروع به نشستن می کنند، بسیار دلبرتر شده و بدون نیاز به حمایت هیچ کس شروع به بازی با اسباب بازی های خود می کنند. نشستن یک پیشرفت مهم در زمینه رشد کودک است که هم کودک را به سوی دیدگاه و منظره جدیدی از جهانش هدایت می کند و هم در عین حال به او سطح جدیدی از استقلال را هدیه می دهد. اما نوزاد از چند ماهگی می نشیند ؟ یا در واقع از کی باید نوزاد را بنشانیم؟!

کودک از چند ماهگی می نشیند ؟

نوزاد از چند ماهگی می نشیند ؛ چه موقع باید نگران باشید؟
نوزاد از چند ماهگی می نشیند ؛ چه موقع باید نگران باشید؟

کسب توانایی مستقل نشستن، می تواند درهای جدیدی از اشتیاق درونی یک کودک در جهت اکتشافاتش را برای او باز کند و اینگونه او قادر به دیدن دنیا از یک منظر کاملاً جدید است. همانطور که عضلات پشت و گردن قدرت لازم را پیدا می کنند و او به اندازه کافی کنترل سر و پاهای خود را در دست می گیرد، فعالیت هایی مانند خزیدن، ایستادن و راه رفتن برای او بسیار ساده تر می شود.

اکثر نوزادان در ۴ ماهگی قادر به شروع نشستن هستند. با این حال، برخی از آنها ممکن است نیاز به زمان بیشتری داشته و شروع به نشستن به طور مستقل را از ۷ ماهگی شروع کنند. تا این زمان، کودک قطعاً یاد گرفته است که چگونه غلت بزند و همچنین قادر خواهد بود تا سر خود را نیز نگه دارد.

بیشتر بخوانید: خانه روانشناسی سرسره

موقعی که کودک به سن ۸ ماهگی می رسد، بدون اینکه چندین دقیقه طول بکشد و مدام واژگون شود، قادر به نشستن صحیح می شود. با این حال، واژگون شدن حتی برای کودکانی که یاد گرفته اند که تنهایی بنشینند، چندان دور از ذهن نیست، مخصوصاً وقتی چند بار تلاش کرده و خسته شده اند.

چه موقع باید نگران باشید؟

اگر او تا سن ۴ ماهگی کنترل سر خود را به دست نیاورد، باید در مورد رشد فرزندتان نگران باشید. علاوه بر این، اگر او حتی در سن ۹ ماهگی خودش نمی نشیند، باید فوراً با پزشک خود مشورت کنید.

البته در ذهن داشته باشید که در مورد نوزادان نارس ممکن است که نشستن نیز همانند سایر نقاط عطف رشدی دیگرشان، بعد از همسالانشان اتفاق بیفتد.

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید