در طی اولین ماه های کودکی و حتی در اولین سال های زندگی والدین باید انتظار داشته باشند فرزندشان شب ها بیدار شود و برای غذا یا پستانک خوردن گریه کند. شب اولی که کودک تمام شب را بخوابد برای والدینی که از خواب محرومند سربلندی بزرگی است. اما رویاهای شیرین آنها وقتی که رشد و اضطراب، خواب کودک را برهم میزند و موجب شب بیداری و گریه شبانه می شود، خراب می شود. بهتر است علت بیدار شدن کودک با گریه را بدانید تا راحت تر بتوانید با این موضوع کنار بیایید.

از هفته ی اول تولد تا ۱۸ ماهگی چند علت بیدار شدن کودک با گریه ترس های شبانه بعضی از بچه ها شب ها به خاطر ترس فریاد می زنند و گریه می کنند. بر اساس Nemours این در بین چرخه خواب اتفاق می افتد و رویاها و کابوس های واقعی نیستند.

علت بیدار شدن کودک با گریه چیست؟
علت بیدار شدن کودک با گریه چیست؟

ترس های شبانه به عنوان تحول مغز بین چرخه خواب رخ می دهد که می تواند باعث ترس در کودکان شود. آکادمی پزشکان خانواده آمریکایی می گوید که یک کودک مبتلا به شب بیداری از یک ترس شبانه بیدار می شود و اغلب تا ۳۰ دقیقه به شدت فریاد میزند و گریه میکند. ترسهای شبانه در کودکان بین سنین ۳ تا ۸ ساله رایج است. اضطراب بیداری دنیای کودک نوپا دائما در حال تغییر است و هر روز به نظر میرسد که بزرگتر و ترسناکتر میشود.

اضطراب جدایی می تواند علت گریه کودک بعد از بیدار شدن از خواب باشد و دور بودن از پدر و مادر میتواند بر خواب کودک تاثیر بگذارد. متنی از دانشگاه میشیگان: کودکان کوچکتر از ۳ یا ۴ سال هنگامی که والدینشان حضور ندارند احساس امنیت و راحتی نمی کنند. یک کودک میتواند در یک آموزش جزئی مضطرب شود یا خواهر و برادر جدید که به نظر میرسد زمان زیادی از توجه پدر و مادر را به خود اختصاص می دهند.

کودک نوپا ممکن است از تاریکی بترسد و نیاز به نور شب برای تسکین درد داشته باشد. ناراحتی شب بیداری و گریه میتواند ناراحتی یا بیماری را نشان دهد. کودک شما ممکن است بیش از حد سرد یا گرمش باشد یا لباس خوابش باعث ناراحتی یا خارش شود. دمای اتاق را بررسی کنید و لباس خواب کودک را مناسب و راحت انتخاب کنید.

عفونت های گوش دردناک هستند و می توانند باعث وحشت کودک در شب شوند. علائم تب و سایر علائم بیماری ها مانند احتقان( جمع شدن خون،گرفتگی) یا شکایت از درد یا ناراحتی را بررسی کنید. به کودک خود کمک کنید تا بتواند استراحت خوب شبانه و برنامه ی منظم خواب داشته باشد.

مطمئن شوید کودکتان به اندازه کافی خوابیده است. هم در طول شب و هم در خواب نیمروز. دانشگاه میشیگان میگوید که کودکان نوپا معمولا روزانه به ۱۲ تا ۱۳ ساعت خواب نیاز دارند.

حمام آب گرم، کتاب، آهنگ یا روش های دیگر به بهبود کیفیت خواب کودک شما کمک می کند.