ورزش های تیمی نقش مهمی در رشد کودکان دارند. برای مثال به کودکان در مهارت‌های اجتماعی، اعتماد به نفس و آمادگی جسمانی کمک می‌کنند. آن‌ها حتی بسیار سرگرم کننده هستند، ولی نه برای همه‌ی بچه‌ها. درواقع بعضی از ورزش‌ ها مانند بیسبال و فوتبال برای کودکان خجالتی به دلیل اندازه‌ی تیم، مناسب نمی باشد. ولی ورزش‌هایی مانند تنیس، بولینگ یا گلف مناسب هستند.

بولینگ

بولینگ احتمالا بهترین و مناسب ترین ورزش برای کودکان خجالتی که ورزشکار هم نیستند می‌باشد. چرا که می‌توانید در تالارهایی با تهویه‌ی هوا بازی کنید و در کمترین میزان ممکن عرق کنید. همچنین در تمام سال به آسانی انجام می‌شود.

چه ورزشی برای کودکان خجالتی مناسب است

شاید بهترین دلیل برای خوب بودن بولینگ این است که به آسانی قابل تغییر و سفارشی سازی است. برای مثال اگر کودک شما تعدادی دوست نزدیک داشته باشد می‌توانند تیمی را در لیگ بولینگ کودکان تشکیل دهند.

با وجود اینکه یک بازی تیمی است ولی بسیار شخصی می‌باشد. خیلی از بولرها روی بهبود میانگین خودشان کار می کنند تا بردن یا باختن. همچنین اگر کودک شما خودش به تنهایی یا با خانواده بولینگ بازی می‌کند، بامپرها می‌توانند به موفقیت او کمک کنند.

کاراته

ورزش‌هایی که هدف تمرینی دارند به طور خاصی مناسب هستند. کاراته و دیگر ورزش‌های رزمی در این گروه قرار می‌گیرند زیرا به دفاع شخصی کودک کمک می‌کنند.

دانش‌آموزان می‌توانند مبارزه‌های تن به تنی را در کلاس‌های عمومی تجربه کنند. در این ورزش، تمرکز روی توسعه‌ی شخصی و منظم، سازمان دهی شده و هدفمند در قدم‌های کوچک است.

ژیمناستیک

کودکان خجالتی که در صبر و ساکت بودن مهارت دارند، در ژیمناستیک هم به خوبی عمل می‌کنند. علاوه بر این، ژیمناستیک هماهنگی و استقامت روحی را تقویت می‌کند. مانند بولینگ و کاراته، ژیمناستیک نیز در همه‌ نوع هوایی به سادگی قابل انجام است.

تنیس

اگر کودکتان بیرون از خانه قادر به بازی است و با جراحات مشکلی ندارد، تنیس گزینه‌ای عالی برای او است. در مقایسه با ورزشی مثل فوتبال، امنیت خیلی بیشتری دارد و می‌تواند تنهایی یا با یک نفر دیگر لذت‌بخش باشد.

البته که ورزش‌های عالی دیگری هم برای کودکان خجالتی موجود می‌باشد. حتی ممکن است که در تیم‌های سنتی بهتر بازی کند مخصوصا اگر در تیم دوستی داشته باشد.

ورزش‌های دیگر برای کودکان خجالتی شامل شنا، رولر دربی، اسکیت روی یخ، دو، گلف، یوگا، رقص و کوهنوردی است. اگر از ورزش های تکنیکی صرف نظر کنیم، ورزش کردن می تواند تمرینی جسمانی برای کودک شما باشد همینطور به تقویت مهارت های اجتماعی کودک کمک کند (مانند کلوپ های کوهنوردی و پیاده روی).

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید