از آن جا که در دوران قرنطینه بسیاری از والدین و فرزندان بیش از قبل در خانه هستند، مهم است که به خاطر بسپاریم همه ی ما عصبی می شویم و ممکن است پرخاشگری ها تشدید شود.

می خواهیم این مطالعه درباره ی تاثیر پرخاشگری والدین در تربیت کودک را دوباره بررسی کنیم و والدین را با راهکار هایی آشنا کنیم تا در دوران قرنطینه که هفت روز هفته را ۲۴ ساعته با هم هستند، از آن ها استفاده کنند.

یکی از مطالعات اخیر ادعا می کند “سخت گیری” در تربیت کودک منجر به افزایش آمار ترک تحصیل می شود و کودکان را درگیر رفتار های ناسالمی در دوران جوانیشان می کند.

مطالعه ای که طی نه سال انجام شد، ۱۴۸۲ دانش آموز مریلندی را (از کلاس هفتم به بعد) بررسی کرد و به مدت سه سال قبل از زمان فارغ التحصیلی دبیرستانشان ادامه داد. دانش آموزان از پیشینه های مختلف نژادی، جغرافیایی و اجتماعی و اقتصادی بودند و همه ی آن ها از خانواده های بودند که قوانین سخت گیرانه ای دارند.

بدرفتاری کودکان در دوران کرونا و قرنطینه

مطالعات نشان داده است که پرخاشگری والدین در تربیت کودک که شامل فریاد زدن، تهدید کردن و ضرب و شتم به صورت مکرر می شود- بیشتر از آن که مفید باشد، زیان آور است.

دانش آموزانی که توسط والدینی تربیت می شوند که تکنیک های تربیت سخت گیرانه را در پیش می گیرند، احتمال بیشتری وجود دارد که نسبت به همسن و سالان خودشان رفتار های پرخطر داشته باشند، برخلاف چیزی که والدینشان سعی در تاکید بر آن دارند. این جوانان، درگیر رفتار های ناسالم مانند وقت گذرانی با دوستان به جای حفظ مسئولیت های مدرسه یا حتی درگیر فعالیت های جنسی زودتر از همسن و سالان خود می شوند.

محققان دریافتند که تا کلاس یازدهم، رفتار های خلاف کارانه ی بیشتری در پسران و رفتار های جنسی بیشتری در دختران وجود دارد و در همه ی آن ها احتمال ترک تحصیل نسبت به همسن و سالانشان بیشتر است.

راشل هنتگز، محقق دانشگاه پیتزبرگ، گفته است که ما به عنوان انسان، به اتفاقات محیط اطرافمان توجه می کنیم. زمانی که رفتار های پرخاشگرانه و غیرقابل پیش بینی زیادی در اطرافمان است، به طور فطری تلاش می کنیم تا به اهدافی سریع و کوتاه مدت دست یابیم. در مقابل، افرادی که در محیط های با ثباتی هستند، نیازی به فکر و آنی عمل کردن پیدا نمی کنند و قادر خواهند بود تا اندوخته ی خود را صرف اهداف دور برد مانند تحصیل و موفقیت در آینده کنند.

رفتار با کودکان در دوران کرونا و قرنطینه

آیا به دنبال راهی برای تربیت صحیح کودک هستید؟

تربیت کودک را با یک توپ تنیس مقایسه کنید. قوی باشید و زیر فشار نشکنید، اما انعطاف پذیر و قادر به پریدن و فشرده شدن باشید. این انعطاف پذیری در تربیت کودک می تواند در رفتار فرزندتان و ارتباط با شما موثر باشد.

۸ راهکار برای برخورد صحیح با کودکان در دوران قرنطینه

مهم ترین کار برای انجام دادن در دوران فاصله گذاری کوید-۱۹ و ماندن در خانه هنگام تربیت فرزندان، نفس عمیق کشیدن و به خاطر داشتن این است که همه چیز در این دوران تشدید شده است. چند نکته ساده ممکن است به برگرداندن برخی از رفتار ها به حالت “عادی” کمک کند و اجازه دهد مثل قبل بصورت عادی تری فرزندانتان را تربیت کنید.

  • مطمئن شوید که فرزندتان حوصله اش سر نرفته است. می دانیم زمانی که خانه هستند و تکالیف مدرسه شان را انجام می دهند و احتمالا شما هم مشغول کار هستید سخت است، اما چه زمانی حوصله ی کودکان سر می رود؟ کار های روزمره انتخاب مناسبی است چرا که مهارت سازی و فعالیت های حرکتی خوب بسیاری در آن ها است. ۸ فعالیت در خانه که باعث تخلیه انرژی کودکان می‌شود
  • با آن ها درباره ی چیزی که نگرانشان کرده است صحبت کنید. اغلب این روزها، فقط سعی داریم متوجه اتفاقاتی که در دنیا می افتد شویم. درباره ی ترس هایی که ممکن است فرزندانتان داشته باشند صحبت کنید و کمکشان کنید که بفهمند در امنیت هستند و از آن ها محافظت می کنید.

کنترل خشم کودکان در دوران کرونا و قرنطینه

  • زمانی را برای با هم بودن در نظر بگیرید. گاهی کودکان فقط به وقت گذرانی با ما نیاز دارند. حتی اگر این زمان بخاطر کار اشتباهی باشد که انجام داده اند، پنج تا ده دقیقه ای که کنارشان می نشینید و درباره ی رفتارشان با آن ها صحبت می کنید می تواند تفاوت بیشتری نسبت به زمانی داشته باشد که آن ها را به حال خود رها می کنید.
  • نادیده بگیرید. بله منظورمان همین است. نادیده بگیرید. این روزها، احتمالا کودکان هم به اندازه ما زودرنج شده اند و تا زمانی که خطری ندارد، بیخیال شوید. بگذارید عواقب طبیعی به بهترین شکلی که می شود اتفاق بیافتد. فرزندتان به یکباره تمام توت فرنگی هایش را روی زمین ریخت؟ هیچ توت فرنگی ای برای خوردن نیست؟ اگر با خودتان قرار بگذارید که در این زمان پرتنش اجازه دهید چندین اشتباه هم پیش بیاید، در طولانی مدت خیلی بهتر جواب خواهد داد.
  • دوباره راهنمایی کنید. صادقانه بگویم؟ گاهی ممکن است یک کودک تصمیم اشتباهی بگیرد چون نمی دانسته که تصمیم بهتر چیست. واکنشتان به آن ها پرسیدن “چه فکری می کردی؟” نباشد چون فکری نمی کردند. فرزندتان را دوباره راهنمایی کنید، به او بگویید که چرا انتخابش مناسب نبود و چند انتخاب درستی که می توانند داشته باشند را به آن ها بگویید.
  • تحسینشان کنید. اکنون بیش از هر زمان دیگه ای مهم است که “رفتار های خوب را در آن ها شکل دهید”، زمان زیادی را گذراندیم تا توانستیم برخی از عادات خوب را شکل دهیم، و به فرزندانمان هم کمک کنیم تا این گونه باشند. رفتار هایی را که می خواهید تبدیل به عادت شوند، تحسین کنید.

اضطراب کودکان در دوران کرونا

  • مطمئن شوید که انتظارات واضحی را برای فرزندانتان تعیین می کنید و بگذارید بدانند که از عمد برای آن ها وقتی را در نظر می گیرید چون آن ها مهم و در اولویت هستند. در حال حاضر برای اطلاعات و ارتباط به صفحه نمایش های خود چسبیده ایم بنابراین بگذارید ببینند که می توانند آن زمان را با شما بگذرانند.
  • به خود لطف کنید. عشقی که دریافت می کنید، یک میلیون بار بیشتر از اشتباهاتی است که انجام می دهید، و فرزندتان با بغل کردن و بوسیدنتان، آن هم دقیقا پنج دقیقه بعد از آن که به خاطر کشیدن دم گربه، برای بار هزارم سرزنشش کردید، این را به شما ثابت می کند. کودکان به دل نمی گیرند و به سادگی می بخشند. با خودتان این گونه باشید.

مهم تر از همه اگر احساس می کنید به وضعیتی دارید می رسید که “دیگه دارم دیوونه می شم” به یک دوست که مادر است یا یکی از اعضای خانواده برای استراحت تماس بگیرید. احتمال زیاد تنها نیستید و این شما را تسکین خواهد داد!

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید