خوردن صبحانه و رژیم پرچرب در اوایل بارداری شانس پسر دار شدن را افزایش می دهد. تحقیقات جدید می گوید: هر چیزی که یک زن در مراحل اولیه ی بارداری اش می خورد بر جنسیت و سلامت نوزاد متولد نشده اش تاثیر می گذارد. دانشمندان می گویند که زنی که هنگام بسته شدن نطفه اش صبحانه کامل می خورد و رژیم غذایی پر چربی دارد احتمال بیشتری دارد که فرزند پسر داشته باشد.

هم چنین محققان متوجه شده اند که رژیم غذایی کم چرب و وعده های غذایی سبک و با فاصله طولانی شانس دختر دار شدن نوزاد را زیاد می کند. این یافته ها به نظر می رسد تاییدی است بر باورهای زنان قدیمی که می گفتند اگر می خواهی بچه ات پسر شود بیکن(گوشت مزه دار شده خوک) بخور. دکتر چریل رزنفیلد از دانشگاه میسوری می گوید: رژیم پر کالری به طور کلی باعث تولد نوزاد پسر می شود تا نوزاد دختر در حالیکه با مصرف رژیم کم کالری برعکس می شود.

تاثیر خوردن صبحانه و رژیم غذایی پرچرب در پسر دار شدن
تاثیر خوردن صبحانه و رژیم غذایی پرچرب در پسر دار شدن

 در انسان ها و موش ها، رژیم هایی با محدودیت غذایی در زمان بسته شدن نطفه و اوایل بارداری منجر به بچه ی دختر می شود و به خاطر نوع رژیم انتخابی جنین های پسر در رحم آسیب پذیر هستند. محققان ژن های جنین موش های بارداری که رژیم پر کالری و یا رژیم کم کالری با کربوهیدرات داشتند را آنالیز کردند و متوجه شدند که هر کدام از این رژیم ها اثر خاصی بر آن ها دارد و این اثر برجسته بیشتر در مقایسه با گروه سومی که فقط به آن ها دانه ی سویا داده می شد به چشم آمد.

به دلیل تغییراتی که در جنسیت صورت گرفت جنین های ماده نسبت به رژیم مادر بیشتر حساس بودند و ژن های آن ها بیشتر در معرض تغییر بود.  بعد از ۱۲ روز- یعنی تقریبا با گذشت نیمی از دوره ی بارداری موش ها- تقریبا ۲۰۰۰ تفاوت در ژن ها به وجود آمد که شامل تغییر در عملکرد کلیه و حس بویایی بود.

آن ها به این نتیجه رسیدند که حالت ژن ها در جفت موش سازگار با محیط است و توسط رژیم مادر تغییر می کند که بیشترین تاثیر بر جفت ماده است. این تحقیق در موسسه ملی علوم منتشر شد که در ادامه ی تحقیقی بود که دو سال قبل بیان کرده بود که رژیم زنان هنگام بسته شدن نطفه ممکن است بر جنسیت نوزاد تاثیر بگذارد. یک رژیم پر کالری و صبحانه منظم ممکن است شانس پسر دار شدن را بیشتر کند در حالیکه زنان با دریافت انرژی کمتر بیشتر دختر دنیا می آورند.

این تحقیقات نشان می دهد که دریافت کالری بیشتر در زمان بسته شدن نطفه شانس پسر دار شدن را از هر ۲۰ تولد به ۱۰ تا ۱۱ جنین پسر افزایش می دهد. پسرها و دختر ها بعد ها در زندگی شان در سطوح مختلفی از ریسک بیماری ها قرار می گیرند که ظاهرا مربوط به رژیم غذایی یا شرایط بدن مادرشان می باشد آن هم زمانی که مادرشان باردار بوده است.

تاثیر خوردن صبحانه و رژیم غذایی پرچرب در پسر دار شدن
تاثیر خوردن صبحانه و رژیم غذایی پرچرب در پسر دار شدن

برای مثال پسرانی که مادرانشان مشکل چاقی دارند نسبت به دخترانی که این مشکل را ندارند بیشتر دچار مشکل چاقی و دیابت در سنین بالا می شوند با اینکه ممکن است هنگام تولد وزن شان با دختران دیگر در یک سطح بوده باشد. هم چنین محققان گفته اند که: اینکه رژیم پرچرب مادر و کربوهیدرات کم منجر به پسر شدن نوزاد و رژیم کم چرب مادر با کربوهیدرات زیاد منجر به دختر شدن می شود چیزی است که نمی توان از آن فرار کرد.

تاثیری که این موضوع داشت باعث شد زنان چیزهایی بخورند که بچه شان پسر شود. زنانی که پسر داشتند تمایل داشتند مقدار بیشتری مواد مغذی مثل پتاسیم، کلسیم، ویتامین سی و ایی و ب ۱۲ بخورند. حتی دلشان می خواست هنگام صبحانه غلات مصرف کنند. کاهش کم اما پیوسته ای در تولد نوزادان پسر در کشورهای صنعتی همانند ایالت متحده رخ داده است که از هر ۱۰۰۰ تولد سالانه ۱ نفر از جمعیت پسران کم می شود که این تغییرات در طول ۴۰ سال اخیر اتفاق افتاده است.

و دلیلش شاید این باشد که زنان غذاهای کم چرب مصرف می کنند و در بین تمام کارهایی که باید انجام دهند صبحانه خوردن را نادیده می گیرند.

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید