یکی از باورهای مرتبط با دوران بارداری این است که داشتن رابطه جنسی در طول دوره حاملگی نمی تواند عاری از خطر باشد. خوب، باید بدانید که اگر یک بارداری طبیعی را بدون این که در سه ماهه اول مشکلی داشته باشید، می گذرانید، این یک تصور اشتباه است. برعکس این ذهنیت، در طول سه ماهه دوم داشتن رابطه جنسی می تواند یک تجربه لذت بخش باشد. در این مقطع، رابطه جنسی از هر جنبه کاملاً بی خطر است و چیزی که شما را از داشتن این رابطه در این مقطع منع می کند، باورهای سنتی و تصورات غلط فاقد ریشه های علمی است.

نزدیکی در سه ماه دوم بارداری نی نی سایت

تغییرات در زندگی جنسی شما در سه ماهه دوم

سه ماهه دوم به عنوان “دوره ماه عسل بارداری” شناخته می شود که در آن تمام نشانه های منفی سه ماهه اول مانند حالت تهوع، خستگی و … از بین می رود. در سه ماهه دوم، شما تمام قدرت و انرژی ای را که در سه ماهه اول از دست داده بودید، باز خواهید یافت. شما بنا به دلایل زیر ممکن است برخی از تغییرات مثبت را در بدن خود و تمایلات و رفتارهای جنسی تان در سه ماهه دوم تجربه کنید :

– نوسانات هورمونی: سطح هورمون hCG (گونادوتروپین کوریونی انسانی) به تدریج کاهش یافته و توازن بهتری بین پروژسترون و استروژن برقرار می شود. این مورد علائم تهوع و خستگی را به طور قابل توجهی کاهش می دهد و در نتیجه، میل جنسی شما افزایش خواهد یافت و شما دارای ریتم بهتر و انرژی بیشتری خواهید بود.

– افزایش میل جنسی: در این مقطع بسیاری از زنان به دلیل افزایش جریان خون به اندام تناسلی، افزایش میل جنسی پیدا می کنند. ترشحات و تحریک پذیری بالای واژینال باعث می شود عشق ورزیدن و برقراری رابطه در سه ماهه دوم بسیار لذت بخش باشد.
بنابراین، از مزایای این زمان با شریک خود بهره مند شوید و از صمیمیت لذت ببرید که ممکن است پس از تولد نوزاد، این شرایط برایتان به سختی به دست آید.

آیا در طول سه ماهه دوم بارداری داشتن رابطه جنسی مناسب و ایمن است؟

اغلب زوجها اغلب تعجب می کنند وقتی می شنوند که رابطه جنسی در سه ماهه دوم ایمن است و تصور می کنند که در دوران بارداری هر مشکلی می تواند اتفاق بیفتد. اما خوشبختانه این ذهنیت اشتباه است و داشتن ارتباط جنسی در طول سه ماهه دوم بارداری، کاملاً مناسب و ایمن است. تحرکات جنسی در سه ماهه دوم نه به جنین شما آسیبی وارد می کند و نه بر سلامتی شما تاثیر می گذارد.

در سه ماهه دوم در چه شرایطی باید از رابطه اجتناب کرد؟

اگر در طی سه ماهه اول خود عوارض خاصی نداشته باشید، در طول سه ماهه دوم، داشتن رابطه جنسی هیچ مشکلی نخواهد داشت. اگر از هرگونه عارضه رنج می برید، قبل از اینکه در طول سه ماهه دوم رابطه جنسی داشته باشید، توصیه می شود با پزشک متخصص خود مشورت کنید. برخی از خطوط قرمز که طی آنها باید از رابطه جنسی در سه ماهه دوم اجتناب کرد عبارتند از :

– اگر سابقه سقط مکرر دارید.

– اگر خونریزی شدید داشته باشید، رابطه جنسی می تواند خطر خونریزی بیشتر را افزایش دهد، به ویژه در مواردی که جفت پایین است.

– اگر مایع آمنیوتیک شما نشت کرده باشد و رابطه جنسی بتواند خطر عفونت را افزایش دهد.

– اگر از جفت سر راهی رنج می برید بهتر است که از رابطه جنسی اجتناب کنید. این وضعیتی است که در آن جفت در پایین ترین قسمت رحم رشد می کند و دهانه رحم را به طور جزئی یا کامل می پوشاند.

– اگر یک دهانه رحم ناقص داشته باشید که احتمال گشاد شدن زود هنگام آن وجود داشته باشد. این مورد خطر سقط جنین یا زایمان زودرس را افزایش می دهد.

– اگر پس از داشتن رابطه جنسی متوجه خونریزی یا تخلیه مواد ناخوشایند شوید، این ترشحات می تواند علامتی از عفونت باشد که بر رحم تاثیر می گذارد.

– اگر رابطه جنسی برایتان دردناک باشد.
اگر شما هر کدام از علائم مذکور بالا را داشته باشید، پزشک شما احتمالاً به شما توصیه می کند که در طول سه ماهه دوم رابطه جنسی نداشته باشید.

آیا رابطه جنسی در دوران بارداری می تواند به شما و کودک شما آسیب برساند؟

جنین در داخل رحم مادر بوده و با سپر محافظ شناخته شده ای به نام مایع آمنیوتیک، محل کاملاً امنی دارد. اینها جنین را از شوک و آسیب های دیگر محافظت می کنند. بنابراین، کودک در طول رابطه جنسی احساس درد ویا فشار نمی کند. شما و کودکتان در حین رابطه جنسی در سه ماهه دوم بارداری، کاملاً امن هستید.

بهترین پوزیشن ها در رابطه جنسی سه ماهه دوم بارداری

سه ماهه دوم دارای فاز دلپذیرتر و لذت بخش تری است و بهترین فرصت است تا صمیمیتتان را با شریک زندگی خود در طول دوران بارداری تقویت کنید. شکم شما ممکن است در حال جلو آمدن باشد، اما هیچ مشکلی در عشق ورزیدن ایجاد نمی کند. اکثر موقعیت های روابط جنسی در سه ماهه دوم ایمن و قابل انجام هستند. اما شما می توانید موقعیت هایی را استفاده کنید که برای شکم در حال رشدتان راحت تر هستند. در این شرایط موقعیت رو در رو (میشنری) برای بعضی ها راحت نیست.

پوزیشن های دوران بارداری

با این حال، این نباید شما را از تلاش کردن در موقعیت های دیگر باز دارد. برخی از موقعیت های مناسب تر برای این دوران عبارتند از:

– زن در بالا : این راحت ترین موقعیت جنسی است که در آن فشاری بر روی شکم شما وجود ندارد و شما می توانید عمق نفوذ را نیز کنترل کنید.

– قاشقی معکوس : در روش قاشقی زن به پهلو دراز میکشد و همانند دو قاشق تو در تو، مرد دقیقاً به همین حالت پشت سر اوست. در روش قاشقی معکوس جهت دراز کشیدن مرد برعکس بوده و سر مرد در واقع پشت پاهای زن خواهد بود. در این روش عمق نفوذ آلت مرد محدود بوده و برای این ایام مناسب است.

– دخول از پشت : روی زانوها به مبل تکیه دهید و از دستتان به عنوان محافظ برای تکان نخوردن استفاده کنید. در این حالت باید شریکتان در پشت شما قرار بگیرد.

– موقعیت نشسته : سعی کنید روی آلت تناسلی همسرتان بنشینید و عمق نفوذ را خودتان تنظیم کنید.
البته هیچ قاعده قطعی و صریحی در مورد اینکه کدام موقعیت جنسی بهترین است، وجود نداشته و بیشتر آن به احساس شخصی شما بستگی دارد. بخش مهم ماجرا این است که تکنیک هایی را که برای شما و همسرتان امن و لذت بخش باشد پیدا کنید.

پوزیشن های جنسی که باید از آن اجتناب کنید

از موقعیت های جنسی مانند میشنری که شامل دراز کشیدن به پشت و فشار روی شکم است، پرهیز نمایید. سعی کنید موارد شامل نفوذ عمیق را که می تواند فشار زیادی به شما وارد کند، به حداقل برسانید. همچنین اگر در بارداری شما عارضه ای وجود دارد که تحت کنترل یا نظر پزشک هستید، بهتر است که در طول سه ماهه دوم از مقاربت اجتناب کنید.

نتیجه گیری : با افزایش میل جنسی و کاهش مشکلات مربوط به تهوع، سه ماهه دوم بدون شک دوره ماه عسل بارداری محسوب می شود. فقط به خاطر داشته باشید که در حالی که کلیت امن بودن رابطه جنسی در این مقطع تضمین شده است، باید مراقب باشید و از دخول عمیق و موقعیت های جنسی پرفشار اجتناب کنید.

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید