به عنوان یک مادر تازه کار، شما هر روز در حال کار برای تامین آسایش فرزندتان هستید. اما با وجود تمام تلاش هایتان، ممکن است کوچولوی دلبند شما مبتلا به جوش های روی پوستی شود. بله، همان تکه های بزرگ قرمز خارش آور روی پوست که به خاطرعفونت های باکتریایی پدید می آیند. این عفونت ها نه تنها موجب شب بیداری های ممتد برای شما و فرزندتان می شوند، بلکه دردناک نیز هستند.

اما این عفونت ها می توانند به راحتی و به طور کامل درمان شوند. اما قبل از اینکه پماد آنتی بیوتیکی را بخرید، بگذارید تا به ریشه‌ی این مسئله نگاهی بیاندازیم. چه چیزی حساسیت پوستی را ایجاد کرده؟ اگر نوزاد شما غذای جامد می خورد، به میزان قند و کربوهیدراتی که جذب بدنش می شود توجه کنید. باکتری ها عاشق هر دوی این مواد هستند! پس بهتر است میزان آن ها را کم کنید. حواستان به رژیم غذایی باشد.

۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد
۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد

آیا فرزندتان به تازگی با مشکل عفونت برفکی در گلو مواجه شده است؟آیا شما از آنتی بیوتیک خاصی استفاده می کنید؟ اگر جواب شما بله است، بهتر است قبل از سر و کله زدن با عفونت باکتریایی، دوره ی استفاده از آنتی بیوتیکتان را تمام کنید. همچنین اگر خود شما نیز به عفونت باکتریایی پوستی یا واژنی دچار شده اید، ممکن است این عفونت به فرزندتان منتقل شده باشد. پس مطمئن شوید که اول به مشکل خود رسیدگی می کنید.
حال که کارمان با عوامل ایجاد ککنده ی این عفونت ها تمام شده، بگذارید تا به راهکار های طبیعی برای بهبود عفونت نوزادتان بپردازیم.

۱_شیر مادر

اگر شما یک مادر شیر ده هستید، کافیست کمی از شیر خود را بر پشت نوزاد بمالید. شیر مادر حاوی میزان زیادی آنتی بادی است که نه تنها برای سیستم ایمنی بدن نوزاد مفید است، بلکه می تواند تعدادی از باکتری هایی که موجب عفونت روی پوست شده اند را هم بکشد. پس در حالی که شیر مادر می تواند بریدگی ها، التهاب سینوس ها و زخم های جزئی و … را درمان کند، به طور قطع می تواند حساسیت و جوشهای قرمز روی پوست را نیز بهبود بخشد.

۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد
۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد

۲_روغن نارگیل

روغن نارگیل بوی مطبوع و مزه ی دلپذیری دارد و همچنین برای مرطوب کردن پوست عالیست و میتواند جایگزین مناسبی برای شیر مادر باشد. اگر مایل به استفاده از مواد شیمیایی بر روی نوزادتان نیستید، روغن نارگیل برای شما بهترین گزینه است. آنتی ژن های طبیعی موجود در روغن نارگیل به کشتن باکتری و از بین بردن عفونت کمک می کند. همچنین می تواند حساسیت های پوستی ناشی از استفاده از پوشک را کاهش داده و نواحی حساسش را مرطوب کند. و این عمل تماما به صورت طبیعی انجام می شود!

۳_ به رژیم غذایی کودکتان سیر اضافه کنید

سیر برای سیستم دفاعی بدن عالیست. این پوسته ی سفید رنگ همچنین می تواند باکتری ها را کشته و عفونت را برطرف کند. اما وادار کردن نوزاد به خوردن سیر دردسر های خودش را دارد. پس سیر تازه را به طور ریز خرد کرده و روی شام فرزندتان بپاشید. و بر روی آن کمی از غذای مورد علاقه‌ی فرزندتان بریزید تا بتواند طعم تند سیر را تحمل کند. اما هرگز سیر را به طور مستقیم به روی ناحیه ی حساس شده قرار ندهید.

۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد
۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد

۴_ ساعت بدون پوشک

ناحیه‌ی حساس فرزندتان از زمان تولدش بسته بندی شده است. به همین خاطر کمی هوا دادن به خشک شدن محل عفونت زده کمک می کند. پس هر از گاهی زمانی را به فرزندتان اختصاص دهید تا بدون پوشک بچرخد.

۵_ پروبیوتیک

همه میدانیم که باکتری های موجود در ماست پروبیوتیک برای دل و روده مفید است. اما می دانستید که این باکتری ها حتی هنگام مالیده شدن روی پوست هم عمل می کنند؟ پس کمی از این ماده ی خنک و سفید را بر روی پوست نوزاد خود بمالید. اما حواستان باشد که از محصولات شکری یا دارای طعم دهنده استفاده نکنید چرا که تاثیر عکس دارند. اگر پوست کمی خشک شد( که نشانه ی بهبود است) با دکتر خود مشورت کنید.

۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد
۶ درمان طبیعی و خانگی برای عفونت باکتریایی نوزاد

۶_ شست و شوی لباس زیر با آب داغ

این عمل بر نوزاد و شما تاثیر می‌گذارد. مخصوصا اگر از پوشک پارچه ای استفاده می کنید و یا فرزندتان آنقدر بزرگ شده که لباس زیر بپوشد. کهنه یا لباس زیر فرزندتان و همچنین لباس زیر خودتان را با آب داغ مخلوط با سرکه چند بار در روز بشورید. این کار موجب کشتن باکتری های عفونت‌زایی شده که به لباس شما چسبیده اند. هرچند حواستان باشد که لباس های زیر خود را هنگام شستشو با مال فرزندتان مخلوط نکنید.

این ها چند نمونه از راه های طبیعی ای بود که برای از بین بردن عفونت، امتحان و استفاده شده است. هرچند اگر مشکل بیش از دو روز باقی ماند یا نشانه ای مبنی بر کم شدن از خود بروز نداد، حتما بلافاصله با متخصص کودکان مشورت کنید.

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید