اگر دختری دارید که در دوران بلوغ به سر می برد و پرخاشگر است این مطلب را از دست ندهید.در اینجا چند راهکار به شما پیشنهاد می شود که چگونه با پرخاشگری دوران بلوغ آن برخورد کرده و آن را کنترل کنید.

تغییرات دوران بلوغ دختران

قسمت ۱: دختر نوجوان شما در کمبود شدید هورمون قرار دارد، به طوری که ممکن است بسیار حساس و دمدمی مزاج شود.

درحالی که ممکن است این صفات اخلاقی برای یک عمر زندگی خوشایند نباشند، مطابق با گفته سلامت کودکان شما می توانید خاطر جمع باشید که این صفات فقط فرایند بدن او برای معامله با سن بلوغ هستند و جزئی از تغییرات هورمون استروژن (نوعی هورمون زنانه) و دیگر هورمون هاست که برای تغییر وی از یک دختر به یک زن است.

وضعیت احساسی او ممکن است شکننده باشد اما شما می توانید به او کمک کنید که این احساساتش را کنترل کند تا بهترین دوران نوجوانی را بگذراند.

تغییرات رفتاری دوران بلوغ

قسمت ۲:
به دخترتان توضیح دهید که بقیه دختران نیز در این سن همین احساسات را دارند.

با توجه به سلامت دختران ؛ یک پرتال اطلاعات برای دخترهای نوجوان و پیش از نوجوانی توسط بخش سلامت و بهداشت ایالات متحده و خدمات نیروی انسانی خلق شده که می گوید:

یادآور شوید که او تنها کسی نیست که این احساسات را تجربه میکند، بهتر است او بداند همکلاسی هایش که او می بیند وگمان می کند که هیچ مشکلی ندارند نیز، درحال دست و پنجه نرم کردن با همین احساسات هستند.

قسمت ۳:
به او بگویید که چیزهایی که برای او غم انگیر هستند برای دیگران حتی مورد توجه هم نیستند ، با اشاره به دپارتمان آموزش و پرورش ایالت متحده دختر شما در معرض اغراق احساساتش بدون آگاهی است، وظیفه شما توجه به اغراق های او برای کنترل عواطفش است .

اگر او از رفتن به کلاس ورزش بخاطر جوش هایی که روی پیشانی اش هستند امتناع می کند باید به شما بگوید که نگران این است که همه در تمام مدت به او خیره شوند و این او را اذیت و تحقیر می کند.

باید او را خاطر جمع کنید که هر کس مشغول ورزش خودش است و هرکدام از آن ها نگران دوستان و جوش های خودشان هستند و حتی متوجه او نمی شوند . به او یاد آور شوید که بقیه مردم فقط مشغول خودشان و چیز های مربوط به خودشان هستند .

رفتار با دختر در سن بلوغ

چگونه به شرایط هیجانی و پرخاشگری دوران بلوغ دختران پایان بدهیم؟

قلدری و پرخاشگری دوران بلوغ دختران نوجوان خیلی فراتر از یک اخلاق زننده است. این رفتار او در DNA او نهفته شده است، یک مقاله منتشر شده از انتشارات ۲۰۰۷ از ” دفتر روزنامه تمرین خانوادگی ” عنوان کرد که مغز یک دختر نوجوان به محض رسیدن به سن بلوغ بیشتر در معرض استرس و عواطف دو قطبی و متضاد است، پس رفتار شما با دختر نوجوان‌تان خیلی باید شبیه سوار شدن در یک وسیله تفریح کودکانه باشد.

قسمت ۱:
آرام باشید و از دخترتان هم بخواهید آرام باشد، روانشناس لارا کاسنتر روش هایی برای ایجاد آرامش برای نوجوانان و والدین را در مصاحبه با VNR بیان می کند.

وقتی که نوجوان شما یک شرایط ناراحت کننده(مثلا یک مشاجره یا جر و بحث ) را برای شما تعریف می کند که در آن احساساتش تخریب شده اند و دوستانش از او دوری کرده اند ، برای شما وسوسه انگیز است که شما هم با او همراه شوید و مانند او ناراحت شوید اما این رفتار کمکی به شرایط موجود نمیکند.

یکی از سوء استفاده هایی که دخترتان از قلدری کردن و پرخاشگری دوران بلوغ می تواند ببرد ، جلب توجه شماست. متقاعدش کنید که شما با مدیریت و سازماندهی آن شرایط به او انرژی مثبت می دهید، بجای آن که آن شرایط را تقویت کنید.

قسمت ۲:
با نوجوانتان راجع به اتفاقی که افتاده است (مشاجره ، جر و بحث یا دعوا) ومهم تر از آن درباره ی دلیل این اتفاق صحبت کنید. مثلا:

اگر او ناراحت است که چرا یکی از دوستانش هنگام ناهار کنار او ننشسته است پی ببرید که چگونه و چرا این مسئله او را ناراحت کرده است! بدین صورت نوجوان شما این شانس را پیدا می کند که به شما فرصت بدهد تا شما به حقایق بیشتری راجع به این موضوع پی ببرید که به حل کردن آن شرایط ناراحت کننده کمک می کند.

قسمت ۳ :
از نوجوانتان بخواهید، مسئولیت سهمش در درگیری را با عبارت “من ” برعهده بگیرد. ممکن است یک روز با گریه به خانه بیاید و بگوید سارا سرکلاس ریاضی خیلی با من بد رفتار کرد من هرگز بااو صحبت نخواهم کرد.

به جای دلسوزی کردن از او بخواهید راجع به سهم رفتار خودش در این درگیری فکر کند و نحوه ی شکایت کردن و اعتراض خود را به عبارت” من “تغییر دهد.

برای مثال ”من به حرف سارا وقتی که بامن حرف می زد گوش نکردم و او هم در تمام طول کلاس ریاضی همین رفتار را بامن کرد”. این‌ به هر دوی شما ، هم خودتان و هم نوجوانتان کمک می کند که هردو طرف داستان رادر نظر بگیرید و یک راه حل مناسب مطرح کنید.

رفتار با نوجوان در سن بلوغ

قسمت ۴:
درباره ی راه حل های ممکن برای چاره سازی شرایط موجود بحث کنید. به پیشنهاد روانشانس Iren .s در سرفصل” روانشناسی امروز” ، به نوجوانتان اجازه بدهید ، حتی با آشفتگی ذهنی که دارد مسئولیت جلوگیری از شرایط ناراحت کننده ای(بحث یا درگیری) که برایش پیش آمده را برعهده بگیرد یا راهی برای پایان دادن به آن پیدا کند.

اگر نوجوانتان برای فکر کردن به یافتن راه حل برای شرایط موجود، آماده نیست و همچنان دیگران را سرزنش می کند و مقصر می داند به او زمان دهید ، قبل از اینکه بخواهد دوباره آن شرایط را به یاد آورده و آن را تحلیل و بررسی کند یک مقدار آرام بگیرد.

قسمت ۵:
گزارش رفتاری می تواند عامل درگیری در مدرسه ، برای والدین یک دختر و سایر مسئولین ، بنا نهاده شود به ویژه اگر دختر شما قلدر هست.

بر روی هم اسم گذاشتن ،استفاده غیر قانونی از دنیای مجازی ( کامپیوتر ) ، درگیری های پنهانی به شکل دروغ گفتن ، شایعه ها ، تشویق به محرومیت از حقوق اجتماعی و شوخی های زشت همه شکل های درگیری هستند که می توانند منجر به درامی جدی برای یک دختر شوند.

در گیری می تواند جدی و زیان بار باشد . به ویژه برای دختران و این امر مستلزم توجه بیشتر جهت متوقف کردن این رفتارها می باشد .

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید