اگر باردار هستید، در مورد غذا هایی که مصرف می کنید، توصیه های زیادی به شما می شود. همچنین با اطلاعات زیادی که باید به خاطر بسپارید، ناگزیر دستپاچه می شوید! قبل از این که چیزی را در دهانتان بگذارید، دوبار به آن فکر می کنید و نگران می شوید که آیا خوردن آن در دوران بارداری بی ضرر است یا نه. غذاهای زیادی وجود دارد که در دوران بارداری باید از خوردن آن ها اجتناب کنید، اما غذاهای زیادی هم وجود دارد که می توانید بخورید!

به غیر از خوردن تمام حبوبات، سبزیحات و میوه ها می توانید آجیل و میوه خشک هم بخورید. در این مقاله همه چیز درباره ی خوردن بادام هندی در دوران بارداری گفته می شود. بادام های هندی مغذی، ترد و بسیار خوشمزه هستند. اما آیا خوردن آن ها برای زنان باردار بی ضرر است؟ متوجه خواهید شد.

آیا خوردن بادام هندی در دوران بارداری بی ضرر است؟

بله، تا زمانی که احتیاط لازم را داشته باشید، خوردن بادام هندی در دوران بارداری بی ضرر است. واقعا سخت است که در مقابل طعم خوشمزه و ترد آن مقاومت کنید. این واقعیت که آنها چنین ترکیبی عالی از مواد مغذی و طعم خوشمزه ای را فراهم می کنند، باعث جذابیت بیشتر آنها می شود.

بادام هندی در بارداری

اگر در دوران بارداری چند مورد را برای احتیاط رعایت کنید، می توانید بدون نگرانی در مورد عوارض جانبی آن ها، این آجیل را با اطمینان مصرف کنید. برای رشد سالم کودک، نیاز است که یک زن باردار جذب کلسیم، ویتامین ها، زینک، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر و آهن را در بدنش بالا ببرد. همچنین بادام هندی می تواند تمام این مواد مغذی لازم را برای شما فراهم کند. بادام هندی را در حد اعتدال بخورید و حالتان خوب خواهد بود.

فواید غذایی خوردن بادام هندی در دوران بارداری

بادام های هندی به صورت طبیعی مانند قرص های ویتامین هستند، چون هر اونس (یعنی ۲۸ گرم) بادام هندی دارای ۹ گرم کربوهیدرات، ۴.۳ گرم پروتئین و ۱۳ گرم چربی است. چند فایده ی بادام هندی از لحاظ غذایی عبارتند از:

  • بادام هندی، تمام ویتامین های مورد نیاز برای رشد و نمو را دارد و میان وعده ای مناسب برای خوردن در دوران بارداری است.
  • خواص ضد باکتریایی بادام هندی می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند.
  • بارداری می تواند زمان سختی برای زنان باشد اما خوردن بادام هندی می تواند به سرعت و به آسانی انرژی ایجاد کند.
  • مقدار بالای فیبر بادام هندی می تواند به مبارزه با یبوست و اسهال کمک کند.
  • هر اونس بادام هندی دارای ۱.۷ میلی گرم آهن است. بنابراین بادام هندی می تواند یکی از غذاهای غنی از آهن باشد که هنگام مصرف غذا های دیگر به جذب ۲۷ میلی گرم آهن در روز کمک کند. زنان باردار بیشتر در معرض خطر کم خونی فقر آهن هستند. همچنین آن ها در دوران بارداری به آهن بیشتری احتیاج دارند که می توان با اضافه کردن بادام هندی در رژیمشان، آن را تامین کرد. بنابراین بادام هندی می تواند به مقابله با کم خونی کمک کند.
  • بادام هندی منبع غنی از منیزیم است که باعث تقویت سلامت استخوان همراه با کلسیم می شود. آن ها باعث تسکین گرفتگی عضلات، فشار خون بالا، خستگی و میگرن می شوند.
  • یک اونس بادام هندی(۲۸ گرم) حاوی ۸.۹ میکروگرم ویتامین K است. زنان باردار هر روز به ۹۰ میکروگرم از این ویتامین حیاتی احتیاج دارند تا در این مرحله، از خونریزی بیش از حد رنج نبرند.
  • در صورت مصرف بادام هندی (یک منبع خوب از مس)، رشد سلولهای خونی جنین نیز سرعت می یابد. یک اونس بادام زمینی حاوی ۰.۶ میلی گرم مس است و می تواند در رفع نیاز یک زن باردار به ۱ گرم مس در روز کمک کند.

بادام هندی در بارداری

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

برخی از فواید خوردن بادام هندی برای سلامتی در دوران بارداری عبارتند از:

  • بادام هندی، ویتامین های ضروری و مواد مغذی دیگری را که کودک در مرحله رشد به آن ها نیاز دارد را فراهم می کند.
  • بادام هندی برای جلوگیری از پوسیدگی لثه و دندان در دوران بارداری شناخته شده است.
  • قرار دادن بادام هندی در رژیم غذایی بارداریتان ممکن است به حفظ سطح لیپید شما کمک کند، به خصوص اگر مستعد ابتلا به دیابت بارداری هستید.

راه هایی برای قرار دادن بادام هندی در رژیم غذایی بارداریتان

خوردن بادام هندی در دوران بارداری می تواند به نیازهای غذایی شما کمک کند. بنابراین در اینجا این که چگونه می توانید بادام هندی را به رژیم غذایی بارداریتان اضافه کنید، بیان شده است.

  • یک راه مناسب برای مصرف بادام هندی، مخلوط کردن آنها با سایر میوه های خشک و تهیه یک میان وعده سالم است.

مصرف آجیل در بارداری

  • می توانید بادام هندی را داخل مخلوط کن بریزید و کره بادام هندی درست کنید که می توان همراه با میوه و سبزی به عنوان یک میان وعده ی خوشمزه مصرف شود.

خوردن بادام هندی در دوران بارداری فواید و عوارض جانبی

  • می توانید بادام هندی را در آخر به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید تا یک میان وعده ی خوشمزه داشته باشید یا آن را به سریل (غلات سبوس‌دار) صبحانه تان اضافه کنید.

خوردن بادام هندی در دوران بارداری فواید و عوارض جانبی

  • آن ها بخش جدایی ناپذیر غذاهای هندی ، تایلندی و مدیترانه ای هستند و می توان به شکلات و دسر نیز اضافه کرد.

خوردن بادام هندی در دوران بارداری فواید و عوارض جانبی

  • می توانید بادام هندی را به یک شیره اضافه کنید تا برای تزئین بالای پنکیک صبحانه در صبح، یک طعم دهنده عالی داشته باشید.

خوردن بادام هندی در دوران بارداری فواید و عوارض جانبی

چرا باید در دوران بارداری، بادام هندی طبیعی انتخاب کنید؟

گرچه بادام هندی های طبیعی از لحاظ سایز کوچک هستند، اما سرشاز از مواد مغذی و خوشمزه هستند. از آن جا که از راه طبیعی، بدون استفاده از علف کش های شیمیایی، سموم دفع آفات و حشره کش ها رشد می کنند، طعم اصلی آن ها حفظ می شود و سالم تر هستند. بادام هندی های طبیعی دارای غلظت بالای مس، منیزیم، فسفر، منگنز، کربوهیدرات و ویتامین ها هستند؛ بنابراین آن ها را به غذایی ضروری برای زنان باردار تبدیل کرده است.

همچنین به رشد همه جانبه کودک کمک می کند و برای بدن مادر، مواد مغذی لازم را فراهم می کنند. این غذای همه کاره و سالم برای زنان باردار امری ضروری است.

آیا در دوران بارداری، اثرات مضری از مصرف بادام هندی وجود دارد؟

با این که بادام هندی دارای فواید غذایی است، اما ممکن است برخی از زنان اگر بادام هندی را به مقدار زیاد مصرف کنند، عوارض جانبی خاصی را هم تجربه کنند. اگر بیشتر از مقدار توصیه شده مصرف کنید، اضافه وزن پیدا می کنید چرا که کالری موجود در بادام هندی بسیار زیاد است.

در صورت مصرف بیش از حد بادام هندی، زنان باردار هم می توانند با مشکلات کلیوی و مثانه روبرو شوند. دلیل این امر این است که بادام هندی حاوی اگزالات است که می تواند در مایعات بدن شما جمع شود و عوارض حاملگی را برانگیزد.

اقداماتی برای احتیاط هنگام خوردن بادام هندی

در اینجا برخی از موارد احتیاطی که باید هنگام مصرف بادام هندی در دوران بارداری رعایت کنید ، ذکر شده است:

  • حتما بادام هندی های معمولی را مصرف کنید نه بادام هندی های تند. بادام هندی های نمکی و ماسالا دارای مقدار زیادی سدیم هستند که باید از مصرف مقادیر زیاد آن ها در دوران بارداری خودداری کرد.
  • توصیه می شود در دوران بارداری بیشتر از یک اونس(۲۸ گرم) بادام هندی در روز مصرف نکنید چرا که هر چیزی بیش از حد، باعث کسالت می شود.
  • اگر به بادام هندی آلرژی دارید، مطمئن شوید که از آن مصرف نکنید. علائم حساسیت به بادام هندی شامل عطسه، سرفه، بثورات پوستی، التهاب پوست و سوء هاضمه می شود. مراقب این علائم باشید!
  • همیشه با پزشک خود مشورت کنید که آیا اضافه کردن بادام هندی به رژیم غذاییتان در دوران بارداری مشکلی دارد یا نه.

خوردن بادام هندی در دوران بارداری، فواید و عوارض جانبی

نتیجه

تا زمانی که بادام هندی در حد اعتدال مصرف شود، می تواند فواید زیادی را برای زن باردار فراهم کند. دوران بارداریتان یکی از مهم ترین مراحل زندگیتان است، بنابراین در هر کاری که انجام می دهید مراقب باشید. با توجه به عادات غذایی خود، تمام اقدامات احتیاطی را انجام دهید؛ از هر چیزی که ممکن است به فرزندتان آسیب برساند خودداری کنید و یک بارداری سالم داشته باشید!

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید