درباره کتاب قولولی: داستان این کتاب از چسبیدن زبان قورباغه‌ ای به سق‌اش شروع می‌ شود. قورباغه زبانش را پرتاب می‌ کند تا مگسی بخورد اما زبانش می‌ چسبد به تیوپ چسبی که کنار برکه افتاده. زبانش که از چسب جدا می‌ شود، لوله می‌ شود در دهانش. از آن روز نه می‌ تواند پشه و مگس بخورد و نه دیگر قور قور کند.

ساکنان برکه بهش می‌ گویند زبان لوله‌ ای. قورباغه بیمار راهی آسایشگاه حیوانات در جنگل می‌ شود که شاید کسی درمانی برای زبانش پیدا کند. آن‌جا با فیل و حیوانات و حشرات بیمار دیگری روبه‌رو می‌ شود و از آن‌ جاست که زبان لوله‌ ای که حالا اسمش شده «قولولی» تصمیم می‌ گیرد کاری برای این آشغال‌ ها بکند و آشغال‌ ریزها، آدم‌ها، را ادب بکند!

او اول فهرستی از چیزهایی که ساکنان جنگل نباید بخورند تهیه می‌ کند و به درخت‌ ها می‌ چسباند، با همان زبان «ق قی‌اش» مانند: «قوراستیک یعنی پلاستیک، قورقله‌ها یعنی حلقه‌ها، قوراتری یعنی باتری و…» بعد با همهٔ ساکنان جنگل یک نقشه می‌ کشند. وقتی آدم‌ها به جنگل می‌ آیند و آتش روشن می‌ کنند و آشغال می‌ ریزند چنان بلایی سرشان می آید که دیگر کارشان را تکرار نمی‌کنند. قولولی وقتی جنگل را تمیز می‌ کند به برکه باز می‌ گردد تا برای مشکل آنجا هم فکری بکند.

مشخصات کتاب قولولی

معرفی کتاب قولولی

نویسنده: عادله خلیفی

تصویرگر: آتنا شمس اسفندآبادی

ناشر: فنی ایران

گروه سنی: ۷ تا ۹ سال

سال نشر: ‏‫۱۳۹۷

به دنبال کتاب مناسب برای گروه سنی متناسب کودکتان هستید؟ بخش معرفی کتاب سایت سرسره را دنبال کنید…

پاسخ دهید

نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید